h1

Sverige utan PP?

August 27, 2010

Publicerat måndag 08 juni 2009 15:32

Kinas regering tvingar datortillverkarna att blockera sidor de inte gillar. Saker som kan stöta sig med armen, porr och annat som skulle kunna skada landet. youtube det är mest farligt av allt, man kan ju fatta sig en egen åsikt om saker. Men där har dom inte åsiktsfrihet, det har vi i sverige, eller? Har vi det?

info

I helgen fick vi veta om en fransk bloggerska som blev hämtad av polisen och förd till fängelse, för att hon yttrat sig om en politiker i landet verkligen talade sanning. Experterna säger att det kan mycket möjligen hända i sverige. Gå i fängelse, gå direkt till fängelse utan att passera Gå. Åsiktsfrihet, är inte det vi trodde att det var altså? Vi måste tro på våra politiker, helst måste vi också instämma och avguda dem.

Helt ärligt är det någon som numera tror på Nya “moderaterna” eller Socialde(m)okraterna? KD är snälla dom vill bara att man ska få aga barn och ha sekter. eller?

Tänk till själva, förstå vad dessa “nya lagar” kommer att förtrycka dig som person. Hindra dig från att våga tycka själv, gå dit du vill och ha den “frihet” under ansvar som vi alltid trott på. Studera dessa nya lagar i sömmarna så ser ni. Det är inte bara kameror runt hörnen, utan brottstanke får man snoka i andras liv.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: